Terveiset syyskokouksesta!

21.11.2017

MLL:n perhekeskustoiminnan päällikkö Tarja Satuli-Kukkonen (vas.), piirin kunniapuheenjohtaja Reino Rouhiainen sekä piirin puheenjohtaja Terhi Vanala

Terveiset MLL:n Järvi-Suomen piirin syyskokouksesta Jyväskylästä 18.11.2017!

Syyskokous kutsui piirin kunniapuheenjohtajaksi Reino Rouhiaisen, joka tehnyt merkittävää työtä MLL:n Järvi-Suomen piirin syntymisessä sekä toiminut piirin puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Onnea kunniapuheenjohtajalle!

Piirin puheenjohtajaksi kaudelle 2018-2020 valittiin Terhi Vanala. Piirihallitukseen valittiin kaudelle 2018-2020 uudeksi varsinaiseksi jäseneksi Heikki Kantonen ja uusiksi varajäseniksi valittiin Nina Piippo ja Katja Hyttinen. Onnea ja menestystä piirihallituksen puheenjohtajalle sekä uusille ja jatkaville jäsenille luottamustehtävissä!

Syyskokouksessa kuultiin myös kuinka leikki yhdistää MLL:n keskusjärjestön perhekeskustoiminnan päällikkö Tarja Satuli-Kukkosen kertomana sekä mistä löytyy innostusta ja intohimoa vapaaehtoistyöhön Vesa Purokurun nykysirkusmonologin innoittamana.