Kotilainen lasten ja nuorten kummiksi

18.5.2021

Suomen salibandymaajoukkueen tähtihyökkääjä Peter Kotilainen aloittaa MLL:n Järvi-Suomen piirin lasten ja nuorten kummina!

26-vuotias Kotilainen on kotoisin Jyväskylästä ja ja pelaa ammatikseen salibandya liigajoukkue Happeessa. Hän on myös kaksinkertainen MM-kultamitalisti.

Salibandyn lisäksi lapset ja nuoret ovat lähellä nuoren miehen sydäntä. Kotilainen on opiskellut kilpaurheilun ohessa lastenohjaajan tutkinnon.

Lasten ja nuorten ongelmat saivat toimimaan

MLL:n Järvi-Suomen piirin lasten ja nuorten kummiksi lähteminen oli Kotilaiselle helppo päätös. Hyväntekeminen oli kiinnostanut jo pitkään, mutta nykymaailman tilanne sekä lasten ja nuorten kasvavat ongelmat saivat toimimaan.

"Olen iloinen, että löysimme heti yhteisen sävelen ja saamme varmasti tehtyä hyviä juttuja lasten ja nuorten hyväksi", Kotilainen sanoo.

Kotilainen toivoo pystyvänsä tarjoamaan lapsille ja nuorille erilaisia virikkeitä. Hän haluaa kohdata lapsia ja nuoria niin livenä kuin verkossakin ja järjestää heidän kanssaan mukavaa tekemistä.

"Suurena tavoitteenani on, että lapset ja nuoret pysyisivät kiinni heille rakkaissa harrastuksissa aina aikuisikään asti."

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.