Ystävyyden ilta Mikkelissä 20.5.

6.5.2019

Oletko kiinnostunut ystävätoiminnasta? Haluatko kuulla ystävätoiminnassa mukana olevien kokemuksia? Tahdotko tutustua uusiin ihmisiin ja kenties löytää itsellesi ystävän?

Mikkelissä on paljon maahanmuuttajia, jotka kaipaavat ystävää. Kyselyitä tulee viikoittain, ja ystävien löytäminen on monelle hankalaa. Myös lukuisat kantasuomalaiset lapset, nuoret ja perheet toivovat tukea ja piristystä arkeensa. Olisiko sinusta kaveriksi lapselle tai nuorelle tai ehkäpä kummiksi kokonaiselle perheelle?

Tule mukaan Ystävyyden iltaan, joka järjestetään maanantaina 20.5. klo 16-18 Monikulttuurikeskus Mimosassa (Anni Swaninkatu 8)! Illan aikana pääset tutustumaan ystävätoimintaa järjestäviin tahoihin ja toivottavasti myös tapaamaan ystävää etsiviä. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä MLL:n Järvi-Suomen piiri, Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piiri, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta, Essote ja Monikulttuurikeskus Mimosa.

Tarjolla on syötävää, rentoa jutustelua ja pientä puuhaa lapsille. Olet sydämellisesti tervetullut tapahtumaan! Pyydä ihmeessä kaverisikin mukaan mukavaan iltaan :)

Ilmoittauduthan tilaisuuteen, jotta osaamme varata riittävästi syötävää: mimosa@mimosa.fi tai 050 339 4932.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/297161074569653/