Jäsenhankintakampanja 2018

Yhdessä hyvä arki!

MLLn liittokokouksessa kesällä 2017 asetettiin järjestön 100-vuotisjuhlavuoden tavoitteeksi 100 000 jäsentä. Järvi-Suomen piirin osalta tämä tarkoittaa noin 2 400 uutta jäsentä vuoteen 2020 mennessä. Se on suuri määrä ihmisiä rekrytoitavaksi, mutta toisaalta myös 4 800 kättä helpottamaan yhdistysarkea.

Jäsenmäärän kasvattamiseksi piiri käynnistää jäsenhankintakampanjan vuodelle 2018. Kampanjan aikana piiri tukee paikallisyhdistyksiä jäsenhankinnassa käytännön vinkein sekä järjestää kilpailun, jossa eniten jäseniä keränneet yhdistykset palkitaan.

Luvassa on kivoja ja hyödyllisiä palkintoja

Kilpailun lähtökohtana on 1.2.2018 jäsenrekisteristä otetut jäsenmäärät. Jäsenmäärästä on vähennetty 2 vuotta tai kauemmin maksamatta olleet jäsenet sekä lapsi ja nuorisojäsenet. Jokaiselle paikallisyhdistykselle on laskettu yhdistyksen nykyiseen jäsenmäärään suhteutettu uusien jäsenten tavoite.

Kilpailu on voimassa helmikuusta marraskuun loppuun vuonna 2018. Kilpailussa julistetaan kaksi voittajaa: eniten jäseniä saanut sekä prosentuaalisesti eniten jäsenmäärää kasvattanut.

Käytännön vinkkejä Täyskäsipäivässä ja jäsenkirjeissä

Helmikuun Täyskäsipäivissä käydään yhdessä läpi jäsenhankintakampanjan tavoitteet sekä keskustellaan jäsenhankinnan hyvistä käytännöistä. Keskusteluista kerätään vinkit talteen ja ne jaetaan jäsenkirjeissä koko piirin käyttöön. Tsemppauskirjeitä lähetetään noin kerran kuukaudessa koko kampanjan ajan. Niissä seurataan kampanjan edistymistä ja jaetaan onnistuneita kokemuksia. Vinkit kerätään myös tänne kampanjasivustolle.

Jäsenedut - tutustu ja hyödynnä jäsenyytesi!

MLL:n jäsenenä saat lukuisia rahanarvoisia myös yhteistyökumppaneiltamme

Klikkaa ja Liity jäseneksi!
Klikkaa kuvaa ja Liity jäseneksi!

Tuumaatko vielä jotain

Kysy lisää tai lähetä jäsenhankintavinkkejä meille!
(sähköpostit etunimi.sukunimi@mll.fi)

Keski-Suomi