Jäsenhankinta käytännössä

Henkilökohtaisuus

KYSY tuttua jäseneksi! Yllättävän moni uusi jäsen on pohtinut asiaa, mutta ei ole liittynyt, kun kukaan ei ole kysynyt. Ei kannata olla turhan kranttu! Suurin osa jäsenistä kertoo liittymisen syyksi haluavansa tukea hyvää asiaa. MLL:n arvot ja toiminta koetaan tärkeiksi ikäryhmään ja perhemuotoon katsomatta.

Hyviä paikkoja houkutella uusia jäseniä ovat tietenkin oman yhdistyksen tilaisuudet, joissa on paljon väkeä kuten perhekahvilat ja muut kerhot sekä yhdistyksen tapahtumat.

Helppous

Kun joku haluaa liittyä, tarjoa heti mahdollisuus täyttää jäsenlomake joko paperilla tai verkossa.

Houkuttelevuus

Mitkä ovat ne asiat, jotka todella vaikuttavat jäseneksi liittymiseen?

• Henkilökohtaiset edut:
  • Arvoihin perustuvat ratkaisut:
    • jäsenyys tukee paikallista toimintaa (mitä teidän yhdistyksenne tekee?)
    • MLL:n lasten ja lapsiperheiden puolesta tekemän työn tukeminen
    • ilman jäseniä ei ole MLL:n toimintaa: perhekummi ja kaveritoiminta, lastenhoitotoiminta, tukioppilastoiminta, Lasten ja nuorten puhelin, vanhempainnetti