Kerhot

MLL:n paikallisyhdistykset järjestävät paikkakunnallaan lasten kerhotoimintaa. Toiminnan periaatteena on lapsen huomioiminen, aito osallisuus ja turvallisuus. Kerhotoiminta on yksilöllistä paikkakunnittain.

MLL:n paikallisyhdistykset järjestävät mm. seuraavia kerhoja

• muskari

• kuviskerho

• liikuntakerho

• kuperkeikka -kerho

Paikkakuntasi lasten kerhotoiminnasta voit tiedustella suoraan MLL:n paikallisyhdistyksestäsi.

TERHOKERHOT

Terhokerhot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia kohtaamispaikkoja, joihin ovat tervetulleita niin lapset kuin eläkeläiset ja muut aikuiset viettämään kiireetöntä aikaa ja leikkimään yhdessä. Etukäteisilmoittaumista ei tarvita. Kerhoon voi tulla yksin tai yhdessä perheenjäsenen tai vaikka kummilapsen tai ystävän kanssa. Terhokerhot ohjaavat vapaaehtoiset, kerhoja suunnitellaan yhdessä ja ne ovat maksuttomia.