Avoimet työpaikat

TUKIHENKILÖTOIMINNAN KOORDINAATTORI / JYVÄSKYLÄ

Haemme Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiriin äitiys- ja vanhempainvapaan sijaiseksi määräaikaista tukihenkilötoiminnan koordinaattoria.

Olemme kiinnostuneita sinusta, jos sinulla on sosiaali- tai kasvatusalan korkeakoulututkinto ja kokemusta lastensuojelutyöstä tai lasten, nuorten ja perheiden parissa tehdystä ennalta vahvistavasta työstä sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta.

Innostut kansalaisjärjestötyöstä ja ihmisten kohtaamisesta, ja sinulla on ymmärrystä arviointi- ja seurantatyöstä. Luovit luontevasti erilaisissa verkostoissa ja sosiaalisen median alustoilla. Arvostamme kokemusta erilaisilla verkko- ja etäyhteysalustoilla toimimisesta.

Tehtävänäsi on tukea ammatillisesti MLL:n vapaaehtoisia, jotka toimivat lasten, nuorten ja perheiden tukihenkilöinä Keski-Suomen alueella erilaisissa toimintaympäristöissä. Työ vaatii itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä kouluttajaosaamista. Tiivis yhteistyö kuntien sosiaali- ja perhepalveluiden kanssa kuuluu keskeisesti toimenkuvaan. Arjen työssä sinua tukevat tukihenkilötoiminnan tiimi sekä moniammatillinen työyhteisö.

Aloitus maaliskuussa tai sopimuksen mukaan

MLL:n Järvi-Suomen piiri toimii neljän maakunnan alueella: Keski-Suomessa, Etelä- ja Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Karjalassa. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä, mutta työ edellyttää matkustamista koko Keski-Suomen alueella. Olet valmis ilta- ja viikonlopputöihin, ja sinulla on mahdollisuus käyttää omaa autoa. Työ on osa-aikaista tai kokoaikaista (työaika 75-100 %) sopimuksen mukaan.

Työ alkaa 8.3.2021 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.3.2022. Valitulta tarkistetaan rikosrekisteriote. Emme palauta hakemuksia.

Haastattelut järjestämme 25.1.2021 Jyväskylän vapaaehtoiskeskuksella yleisten covid-19-turvallisuusohjeiden mukaisesti.

Hae 20.1. mennessä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 20.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen paivi.turkia@mll.fi ja/tai tuula.pitkanen@mll.fi tai postitse osoitteeseen Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri, Tapionkatu 4 A 3, 40100 Jyväskylä. Sähköpostin otsikkokenttään/kuoreen merkintä "koordinaattori Jyväskylä".

Lisätietoja: tukihenkilötoiminnan tiimivastaava Tuula Pitkänen, 050 414 5940

Voit ottaa meihin yhteyttä ja tarjota osaamistasi milloin tahansa lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jarvi-suomen.piiri@mll.fi