Toiminnanjohtaja

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on vuonna 1920 perustettu avoin kansalaisjärjestö, joka tekee työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. MLL:n Järvi-Suomen piiri toimii neljän maakunnan alueella (Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo). Piirin alueella on 67 kuntaa, 113 MLL:n paikallisyhdistystä ja 12 852 jäsentä. Piirijärjestö on alueensa paikallisyhdistysten ammatillinen tuki, vapaaehtoisten kouluttaja, asiantuntijapalveluiden tarjoaja, kuntien, kuntayhtymien ja oppilaitosten kumppani sekä alueellinen vaikuttaja.

Nykyisen toiminnanjohtajan lähtiessä kohti uusia haasteita Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry hakee kehittämisorientoitunutta toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toiminnanjohtajana vastaat MLL:n Järvi-Suomen piirin toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Voidaan huomioida myös ylempää korkeakoulututkintoa viimeistelevät hakijat.

Toiminnanjohtajalta edellytetään:

• vahvaa johtamiskokemusta sekä ymmärrystä verkostojohtamisesta ja vapaaehtoisten johtamisesta
  • SISOTE-alan toimintaympäristön ja Lapsiperhepalveluiden muutosohjelman (LAPE) tuntemusta
  • talous- ja henkilöstöhallinnon osaamista
  • osaamista hanketyöstä, rahoitusten hausta ja raportoinnista
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä työskennellä muuttuvissa työympäristöissä
  • kokemusta järjestötyöstä.

Toivomme toiminnanjohtajalta näkemystä tulevaisuuden lapsiperhepalvelujen järjestämisestä monitoimijaisessa toimintaympäristössä, kykyä tunnistaa digitalisaation mahdollisuudet lapsiperheiden tuessa sekä ideoita toimintojen kehittämiseen. Arvostamme innovatiivista kehittämisotetta, positiivista ja innostavaa työotetta sekä erinomaisia viestintätaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden arvostetussa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä organisaatiossa. Työssä on mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja MLL:n monimuotoista toimintaa lapsiperheiden hyvinvoinnin tueksi. Menestyksen tukena ovat kannustava piirihallitus, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö sekä koko MLL:n yhteenpuhaltava liittoyhteisö. Meillä työskennellään suurella sydämellä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2020.  Toiminnanjohtajan lähityöpiste voi olla mikä tahansa piirin vapaaehtoiskeskuksista Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa tai Mikkelissä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si 15.6.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostitse: anne.walden@mll.fi. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä "Toiminnanjohtaja".

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Anne Waldén, p. 050 4417 904, anne.walden@mll.fi