Tukihenkilötoiminnan koordinaattori

Etsimme Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin palvelukseen sijaiseksi 3.8.2020-31.10.2021 TUKIHENKILÖTOIMINNAN KOORDINAATTORIA.

Olet innostunut lapsi-, nuoriso- ja perhetyöstä sekä vapaaehtoistoiminnasta. Sinulla on kokemusta vapaaehtoisten rekrytoinnista, kouluttamisesta ja ohjaamisesta sekä ennaltaehkäisevästä lastensuojelutyöstä. Luovit luontevasti erilaisissa verkostoissa ja sosiaalisen median alustoilla. Sinulla on sosiaalialan korkeakoulututkinto. Olet valmis ilta- ja viikonlopputöihin ja sinulla on auto käytössäsi.

Tehtävänäsi on koordinoida ja kehittää MLL:n Järvi-Suomen piirin tukihenkilötoimintaa Pohjois-Savon alueella yhteistyössä alueen kuntakumppaneiden, MLL:n Järvi-Suomen piirin paikallisyhdistysten, muiden MLL:n piirien sekä keskusjärjestön kanssa. Työpisteesi sijaitsee Kuopiossa, mutta työ edellyttää matkustamista koko Pohjois-Savon alueella.

Kokemus vaikuttavuuden arvioinnista sekä lasten, nuorten ja perheiden parissa tehdystä työstä katsotaan eduksi. Arjen työssä sinua tukevat tukihenkilötoiminnan tiimi ja moniammatillinen työyhteisö.

Työ alkaa aikaisintaan 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuuden toteutumisen edellytyksenä on myönteinen rahoituspäätös toiseen hankkeeseen. Emme palauta hakemuksia.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkkaus vaativuusryhmä 5.

Lähetä hakemuksesi ja CV 17.6.2020 mennessä osoitteella tuula.pitkanen@mll.fi . Lisätietoja koordinaattori Hanna Holopaiselta p. 050 327 1004 hanna.holopainen@mll.fi