Avoimet työpaikat

Etsimme Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiriin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Koordinaattoria

Tehtävänäsi on koordinoida ja kehittää MLL:n vapaaehtoistoiminnan tukea ja perhekeskustoimintaa tiiviissä yhteistyössä paikallisyhdistysten, keskusjärjestön, alueen kuntakumppaneiden sekä piirin perhekeskustiimin kanssa. MLL:n Järvi-Suomen piiri on moniammatillinen työyhteisö, jossa oma tiimi ja muu työyhteisö ovat tukenasi. Työpisteesi sijaitsee Mikkelissä.

Sinulla on korkeakoulu- tai opistotason tutkinto esimerkiksi sosiaali- tai kasvatusalalta sekä kouluttajakokemusta. Innostut kansalaisjärjestötyöstä ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Hallitset hyvin jatkuvasti kehittyvän järjestötyön moninaisuuden, ja sinulla on kokemusta arviointi- ja seurantatyöstä. Sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet vakuuttava puhuja ja sujuva kirjoittaja. Arvostamme kokemusta ehkäisevästä lastensuojelu- ja verkostotyöstä ja sekä sähköisen viestinnän osaamista. Olet valmis ilta- ja viikonlopputöihin ja sinulla on mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Lähetä hakemuksesi ja CV 11.1.2019 klo 16.00 mennessä osoitteella mirja.lavonen-niinisto@mll.fi tai Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri, Tapionkatu 4 A 3, 40100 Jyväskylä. Sähköpostin otsikkokenttään/kuoreen merkintä koordinaattori/Mikkeli.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitulta tarkistetaan rikosrekisteriote. Emme palauta hakemuksia.