Jäsenedut

Pikkukili

PikkuKilin Eläinpuisto, Lieksa

• Jäsenetuna liput 10 euroa/aikuinen ja 8 euroa/lapsi. (Norm. hinta 12 euroa aikuiselta ja 10 euroa lapselta)

Kuopion eläinpuisto

• Jäsenetuna liput puistoon 6€/ kappale. (Norm. hinta aikuiselta 10 euroa ja lapselta 8 euroa, alle 2v veloituksetta)

Laajis: seikkailupuisto ja majoitus

Vuoden 2018 eduista neuvotellaan.

Orilammen Lomakeskus, Valkeala

• Majoituspaketeista – 15 % alennus

Virpin Kulta, Jyväskylä

• 20% jäsenalennus normaalihintaisista tuotteista

Puuhapuisto Veijari, Saarijärvi

• Rannekkeesta 2€ alennus (max 3 hlö). Lippu sisältää seuraavana päivänä vapaapääsyn, alle 3-v 0€
  • Ryhmille ryhmärannekkeen hinta 10€.
    Ryhmäranneke on voimassa yhden päivän (ryhmässä vähintään 15 maksavaa asiakasta)

"Yhdessä tekemistä, koko perheen puuhapuisto."

Nokkakiven puisto, Lievestuore

• 20% alennus kaikista normaalihintaisista rannekkeista. Rannekkeet oikeuttavat vapaaseen pääsyyn huvipuistolaitteisiin sekä muihin käyntikohteisiin, kuten Sirkusmaailmaan

Heidi's Style Oy

Heidi´s Style Oy on naisten vaateliike, joka tarjoaa laadukkaita vaatteita niin arki- kuin juhlapukeutumiseenkin. Liikkeestä löytyvät mm. seuraavat merkit: Fransa, Peppercorn, Masai, Micha ja Ze-Ze, Jocca, Nanso ja Modelia.  Liike sijaitsee Palokan kauppakeskuksessa Jyväskylässä.

MLL:n jäsenenä saat Heidi´s Stylestä 10 % jäsenalennuksen.

O.O.T.D. Jyväskylä

• 15 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Lämpimästi tervetuloa pluskoon monimerkkimyymälään, Keljon kauppakeskukseen!

Teatterikone

MLL Järvi-Suomen piiri tekee yhteistyötä Teatterikoneen kanssa. Yhdistyksillä on mahdollisuus tilata esityksiä alennettuun hintaan. Tutustu ja kysy lisää Teatterikoneelta:

www.teatterikone.fi

Valtakunnalliset jäsenedut