Tue toimintaamme!

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen!

Tukemalla työtämme autat meitä toimimaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin turvaamiseksi.

NÄIN VOITTE AUTTAA:

►Rahalahjoitukset
Voitte antaa suoran rahalahjoituksen piirille. Halutessanne voitte lahjoittaa esim. joulukortteihin tai -muistamisiin varaamanne rahat MLL:n Järvi-Suomen piirille. Yksinkertaisimmin se käy maksamalla tilisiirtona sopivaksi katsomanne summa ja viitteenä ”lahjoitus”.

►Merkkipäivämuistamiset
Voitte ohjata oman merkkipäivänne muistamiset ilmoittamalla toivomuksenne ilmoituksessa, kutsussa, ym. että teille osoitetut muistamiset pyydetään ohjaamaan MLL Järvi-Suomen piirin toimintaan.

►Testamenttaus
Voitte tehdä yleistestamentin tai jälkisäädöksen Järvi-Suomen piirille.

LISÄTIETOJA:

Toiminnanjohtaja Mirja Lavonen-Niinistö

sähköposti: mirja.lavonen-niinisto@mll.fi

Esimerkki yhteistyöstä: Äijäsen Kotileipomo Oy

Saarijärvellä sijaitsee Äijäsen Kotileipomo, jossa jo 50 vuoden ajan on leivottu makeita ja suolaisia herkkuja. Perheyritys päätti ryhtyä MLL:n Järvi-Suomen piirin kumppaniksi 1.4.2014 alkaen: jokaisesta myydystä Äiskän näkkäri –paketista tilitetään osa MLL:n toiminnan hyväksi.

Äijäsen Kotileipomo