Jäsenedut

MLL:n jäsenenä sinulla on oikeus lukuisiin jäsenetuihin. Osa jäseneduista on valtakunnallisia, osa piiri- tai yhdistyskohtaisia.

Piirin jäsenedut

• Nokkakiven puisto, Lievestuore: 20 % alennus kaikista normaalihintaisista rannekkeista.
  • Kuopion eläinpuisto: Normaali pääsylippu ryhmälipun hinnalla kumpaankin puistoon. Vehmasmäen eläinpuisto 7 € (norm. 10 €)  Rauhalahden eläinpuisto 6 € (norm. 9 €).
  • Puuha- ja eläinpuisto Veijari, Saarijärvi: 10 % alennus lippuostoksen loppusummasta. Ryhmälippu 13 €/hlö (väh. 15 maksavaa asiakasta) voimassa vain etukäteisvsrauksella. Alennusta ei saa verkkokaupasta.
  • Eläinpuisto Pikkukili, Lieksa: Liput 10 €/aikuinen ja 8 €/lapsi.
  • Orilammen lomakeskus, Majoituksesta 15 % alennus MLL edun mainitsemalla ja jäsenkorttia vastaan.
  • Virpin Kulta, Jyväskylä: 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista.
  • Forum Kulta, Jyväskylä: 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista.
  • Green Star, 13 % alennus edullisimmasta päivän huonehinnasta. Alennuksen saa varatessaan majoituksen osoitteessa: www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia GSLIITTO tai suoraan hotellien vastaanotoista.

Paikallisyhdistysten jäsenedut

Eri yhdistykset ovat neuvotelleet jäsenilleen erilaisia jäsenetuja. Saat tietoa oman paikallisyhdistyksesi jäseneduista yhdistyksen sivuilta tai kyselemällä suoraan yhdistyksestä.