Hyvä Joulumieli -keräys

Suomen Punaisen Ristin, Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Ylen yhteinen Hyvä Joulumieli -keräys on järjestetty jo 24 kertaa.

Keräyksen tuotto käytetään ruokalahjakortteihin, joilla kotimaan vähävaraiset lapsiperheet voivat ostaa ruokaa joulupöytään. Monessa perheessä joulun ylimääräinen kulutuspiikki lahjoineen ja ruokineen aiheuttaa huolta vanhemmille, jotka haluavat järjestää lapsilleen joulun rahan puutteesta huolimatta.

Päätöksen lahjakortin saavista perheistä tekee kullakin paikkakunnalla kunnan sosiaalitoimi, lastenneuvola, koulun terveydenhuolto, seurakunnan diakoniatoimi tai SPR:n paikallisosasto tai MLL:n yhdistys.

Arvoltaan 50 euron suuruisen lahjakortin voi käyttää kampanjaan osallistuvien K-ruokakauppojen, Lidlin ja S-ryhmän kaupoissa.

Lisätietoja täältä