Toimintamahdollisuudet vapaaehtoisille

Ovatko lasten ja perheiden asiat sinusta tärkeitä? Haluatko vaikuttaa ja tukea työtä lasten ja perheiden puolesta? MLL on lasten oikeuksien puolustaja, perheiden äänitorvi ja yhteiskunnallinen vaikuttaja.

MLL:ssa on tekemistä koko perheelle

Harrastuksia, kerhoja, perhekahviloita, kirppareita, konsertteja, teatteriesityksiä, lasten hoitajia…

MLL on tätä kaikkea ja paljon muutakin. Tutustu toimintamahdollisuuksiin: kurkista mitä sivupalkin linkkien takaa löytyy!

Jos olet kiinnostunut toimimaan MLL:n vapaaehtoisena, täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä!

Olen kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta MLL:ssa.
Haluan saada lisätietoa seuraavista toimintamahdollisuuksista:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tämän internet-lomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton  Järvi-Suomen piirin vapaaehtoiseksi ilmoittautumista ja niihin liittyviin tilaisuuksiin ja koulutuksiin ilmoittautumista varten. Rekisterin rekisterinpitäjä on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry (jarvi-suomen.piiri@mll.fi).

Rekisteri koostuu sähköisesti annetuista tiedoista, jotka säilytetään ainoastaan sähköisessä muodossa. Rekisterin tietoja luovutetaan tarvittaessa MLL:n paikallisyhdistykselle vapaaehtoistehtävien tarjoamista varten. Rekisteriin tietonsa lähettäneen on oikeus saada tarkistaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua tietosuoja-asetuksen mukaisiin oikeuksiinsa.

Vapaaehtoisten koulutukset toteutetaan opintokeskus Siviksen tuella.