Perhekahvila

MLL:n Järvi-Suomen piirin alueella toimii kymmeniä perhekahviloita osana MLL:n paikallisyhdistyksien toimintaa pääosin vapaaehtoisvoimin pyöritettyinä. MLL:n paikallisyhdistyksen hallituksessa on nimetty perhekahvilavastaava, joka yhdessä käytännön järjestelyjä hoitavan perhekahvilavetäjän kanssa huolehtii, että perhekahvila on MLL:n perhekahvila: iloinen, avoin, lapsiperheiden arkea ja elämää tukeva ja inspiroiva kohtaamispaikka!

Miksi mukana MLL:n yhdistyksen perhekahvilatoiminnassa vapaaehtoisena?

• mukana valtakunnallisessa, arvostetun lastensuojelujärjestön toiminnassa

• monipuolinen, hyödyllinen kokemus erilaisen toiminnan järjestämisestä myös työelämää ajatellen (voit pyytää todistuksen osallistumisestasi, kerätä portfoliota ym.)

• mahdollisuus osallistua sekä alueellisiin että valtakunnallisiin koulutuksiin, virkistystoimintaan ja vertaistapaamisiin

• iloista, innostavaa vapaaehtoistyötä lapsiperheiden parissa!

Tietolaarista vinkkejä ja ideoita perhekahvilatoimintaan.