Ajankohtaista

Lue tästä MLL:n Järvi-Suomen piirin uusin uutiskirje! Asiaa mm. järjestöristeilystä ja seututapaamisista.

Lähde mukaan järjestöristeilylle 11.-13.10.2019!

MLL:n järjestöristeily lähestyy, joten viimeistään nyt kaikki ilmoittautumaan mukaan! Tämän vuoden risteilyllä kohderyhmänä ovat yhdistysten hallitusten jäsenet. Risteilyllä onkin kaikille yhteisen ohjelman ja piirikohtaisten tapaamisten lisäksi työpajoja vastuualueittain: puheenjohtaja/varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, jäsenvastaava, perhekahvilavastaava, nuorisovastaava ja viestintävastaava. Myös muut hallituksen jäsenet voivat osallistua risteilylle, vaikka juuri oman vastuualueen työpajaa risteilyllä ei olisikaan.

MLL:n yhdistystoimijoiden risteilyviikonloppu 11.-13.10. alkaa Helsingissä perjantaina klo 14, jolloin ilmoittautuminen avautuu Olympiaterminaalilla. Laiva M/S Silja Serenade lähtee satamasta klo 17 ja ohjelma laivalla alkaa klo 16. Palaamme samaan paikkaan sunnuntaina aikataulun mukaan klo 10.30. Risteilyn osallistumismaksu on hyttiluokasta riippuen 90 tai 110 euroa / henkilö + laskutuslisä 2€. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen päättyy 28.8. tai paikkamäärän tullessa täyteen.

Ilmoittautua voit tästä linkistä. Keskusjärjestö lähettää laskun ohjeineen myöhemmin elokuussa.

Elokuun aikana saat keskusjärjestöltä lisätietoja risteilystä sekä linkin, jonka kautta voit tehdä osallistumistasi koskevat tarkemmat ohjelmavalinnat.

Järvi-suomen piiri järjestää yhteiskuljetusta Järjestöristeilylle mahdollisuuksien mukaan, jos yhteiskuljetukseen on innokkaita lähtijöitä. Yhteiskuljetuksen järjestyminen riippuu kuinka paljon miltäkin alueelta (lähdöt Joensuu, Iisalmi, Viitasaari) osallistujia risteilylle tulee. Hinta yhteiskuljetukselle tulee olemaan n. 30 euroa/osallistuja. Yhteiskuljetukseen ilmoittautuminen alkaa elokuun loppupuolella.

Nähdäänhän siis risteilyllä?