Järviset: Uutiskirje

MLL:n Järvi-Suomen piiri tiedottaa ajankohtaisista tapahtumista ja koulutuksista Järviset: Uutiskirjeellä, jonka voit tilata tästä. Järviset: Uutiskirje ilmestyy noin kahdeksan kertaa vuodessa.

Piirin oma lehti Järviset ilmestyi vuoden 2014 loppuun, kertoen MLL-uutisia ja -tarinoita koko piirin alueelta. Vuoden 2015 alusta sen on korvannut Järviset: Uutiskirje ajankohtaisine aiheineen, sekä noin kerran viikossa ilmestyvä Järviset: Blogi. Järviset: Uutiskirje ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Järviset: Blogiin ovat kaikki MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoistoimijat sekä muut MLL:n vapaaehtoistoiminnassa mukana olevat tervetulleita kirjoittajiksi. Jos haluat kertoa esim. oman yhdistyksesi tapahtumasta, toiminnasta tai muusta aiheesta, ota yhteyttä Eila-Mari Väätäiseen, eila-mari.vaatainen@mll.fi. Myös valmiit blogitekstit kuvineen voi lähettää suoraan Eila-Marille.

Järviset-lehden vanhat numerot löytyvät tältä sivulta.