Hallitustreffit Zoomissa

Tiistaina 1.12.2020 klo 17-18.30 järjestetään kaikille uusille paikallisyhdistysten hallituslaisille tarkoitettu perehdytystuokio Zoomin kautta! Tervetuloa tutustumaan niin MLL:n toimintaan, kuin myös meihin piirin työntekijöihin!

Perehdytyksessä käydään läpi MLL:n organisaatio pähkinänkuoressa, vapaaehtoistoiminta MLL:ssä, paikallisyhdistyksen hallituksen toiminta ja hallituksen jäsenten roolit sekä piirin ja liiton tuki paikallisyhdistyksille.

Tähän perehdytykseen ovat siis tervetulleita kaikki paikallisyhdistysten hallituslaiset, niin uudet kuin vanhatkin! Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 30.11.2020 mennessä. Saat ilmoittautumisen jälkeen Zoom-linkin sähköpostiisi.

Zoomin käyttö on helppoa ja yksinkertaista! Tässä lyhyt ohje: