Järjestöristeilyn yhteiskyyditys

MLL:n Järjestöristeily järjestetään 11.-13.10.2019 Tukholmaan

MLL:n yhdistystoimijoiden risteilyviikonloppu 11.-13.10. alkaa Helsingissä perjantaina klo 14, jolloin ilmoittautuminen avautuu Olympiaterminaalilla. Laiva M/S Silja Serenade lähtee satamasta klo 17 ja ohjelma laivalla alkaa klo 16. Palaamme samaan paikkaan sunnuntaina aikataulun mukaan klo 10.30.

Ilmoittautuminen on risteilylle ja yhteiskyydistykseen on päätynyt.

MLL:n Järvi-Suomen piirin järjestämä yhteiskyyditys

Yhteiskyydityksen hinta tulee olemaan noin 30 euroa/henkilö sisältäen meno-paluumatkat, loistavaa seuraa, tunnelmaan virittäytymistä ja jälkitunnelmia sekä pientä purtavaa menomatkalla. Laskutus tapahtuu yhdistyksittäin.

Kaikki kolme yhteiskyydityksen reittiä toteutuvat eli

1) Valtimo - Joensuu - Kouvola -Helsinki (paluu samaa reittiä)

2) Äänekoski - Suolahti - Jyväskylä - Toivakka - Helsinki (paluu samaa reittiä)

3) Iisalmi - Siilinjärvi - Kuopio - Juva - Mikkeli - Helsinki (paluu samaa reittiä)

Yhteiskyyditykseen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia eri reittien aikataulusta, yhteyshenkilön nimen  ja tarkemmat ohjeet yhteiskyydityksestä viimeistään lokakuun alussa.