Koulutukset

MLL:N PERHEKAHVILAOHJAAJIEN KOULUTUS VERKOSSA

Koulutus tarjoaa Sinulle hyvän perehdytyksen MLL:n perhekahvilaohjaajaksi sekä vahvistusta perhekahvila-ohjaajana toimimiseen! Saat eväitä myös perhekahvilavastaavana toimimiseen.

Aika: 25.9.– 29.10.2017 (1 op)

Paikka: Verkkokoulutus, Moodle-alustalla

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu MLL:n uusille perhekahvilaohjaajille ja se sopii myös pidempään ohjaajina toimineille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan perhekahvilaohjaajina sekä yhdistyksen hallituksen perhekahvilavastaaville.

Tavoite

Kurssilla tutustumme MLL:n perhekahvilan toimintaperiaatteisiin ja pohdimme omaa roolia perhekahvilaohjaajana. Saat kurssilta sekä tietoa että käytännön ideoita. Koulutuksen tavoitteena on innostaa ja antaa valmiuksia perhekahvilan ohjaamiseen ja kävijöiden kanssa toimimiseen.

Ohjelma ja sisältö

Perhekahvilaohjaajien verkkokurssin kesto on 5 viikkoa (25.9. – 29.10.2017)
Verkkokurssi sisältää neljä jaksoa, joiden mukaan koulutus etenee. Verkkokurssin jaksot sisältävät itsenäistä MLL:n materiaaleihin tutustumista sekä oppimistehtäviä, jotka perustuvat ideoiden, ajatusten ja kokemusten jakamiseen sekä yhteiseen keskusteluun.

Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja kurssin sisältöön täällä

Miten koulutus tapahtuu?

Opiskelu tapahtuu MLL:n Moodle -oppimisympäristössä ja edellytyksenä on internetyhteys.
Verkkokoulutuksessa pääset jakamaan ajatuksia muiden perhekahvilaohjaajien kanssa.
Perhekahvilaohjaajien verkkokoulutus perustuu keskusteluihin, vertaisilta oppimiseen ja yhteistoiminnallisuuteen. Kurssi etenee yhteisen aikataulun mukaisesti, mutta voit sovittaa keskusteluihin osallistumisen omaan päivärytmiisi sopivaksi. Verkkokurssiin ei sisälly lähiopetuspäiviä, joten myöskään koulutukseen matkustamista ei vaadita!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset ma 18.9. mennessä

Mira Tasanen, mira.tasanen(a)mll.fi

Merja Korpi, merja.korpi(a)mll.fi

KOULUTUSTARJONTA PAIKALLISYHDISTYSTEN VAPAAEHTOISTOIMIJOILLE

Järvi-Suomen piiri järjestää yhdistystoimijoille erilaisia koulutuksia, joiden tehtävänä on tukea ja vahvistaa yhdistysten toimintaa. Koulutusten ajankohdat ja paikat sovitaan sen mukaan, miten toiveita tulee. Ideoita uusista koulutusaiheista otetaan myös vastaan! Ota yhteyttä alueesi Perhekeskustoiminnan koordinaattoriin!

Ryhdistä yhdistystä -verkkokurssi toteutetaan keväisin.

Yhdistystoiminnan ABC
- tietoa MLL:n arvoista, toimintaperiaatteista ja organisaatiosta
- tietoa MLL:n toiminnasta ja materiaaleista
- tietoa yhdistystoimintaan vaikuttavista laeista ja säännöistä