Jututtamo-ohjaajakoulutus

MLL:n Jututtamossa tavoitteena on keskustella erilaisista lapsiperheen arkeen liittyvistä asioista lapsen näkökulmasta. Tarkoituksena on vahvistaa vanhemman kykyä tunnistaa lapsen tunteita ja tarpeita ja herättää vanhempia pohtimaan, miten niihin voisi vastata lapsen kehitystä tukevalla tavalla. 

Keskustelutuokio voidaan pitää vaikkapa MLL:n perhekahvilassa, kertaluontoisena tai useamman kerran ryhmänä vanhemmille tai osana vanhempainiltaa päiväkodissa tai koulussa. Jututettavina voi olla esim. odottajia, teinien vanhempia tai vauvaperheitä.

Jututtamo-ohjaajakoulutus on suunnattu kaikille lapsista, nuorista ja perheistä kiinnostuneille, jotka ovat innostuneita toimimaan vapaaehtoisina ohjaajina. Et tarvitse aiempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta. Maksuttomaan koulutukseen sisältyy kaksi tapaamista ja Jututtamon ohjaamisen harjoittelu. 

Jututtamo koulutus järjestetään Joensuussa 26.2.2020 klo 10-15.30. Koulutus järjestetään Kotikartanoyhdistyksen tiloissa, yläkerran kokoushuoneessa (osoiteessa Kauppakatu 34, 80100 Joensuu).

Koulutus on osallistujille maksuton. Lounas omakustanteisesti.

Ilmoittaudu koulutukseen 24.2.2020 mennessä.