Perhekahvilaohjaajien verkkokurssi

Perhekahvilaohjaajien verkkokurssi (1 op) tarjoaa mainion perehdytyksen MLL:n uusille perhekahvilaohjaajille ja vahvistaa jo mukana olevien ohjaajien osaamista. Saat eväitä myös yhdistyksen hallituksen perhekahvilavastaavan tehtävään. 

Kurssilla tutustutaan MLL:n perhekahvilan toimintaperiaatteisiin ja pohditaan omaa roolia perhekahvilan ohjaajana. Saat kurssilta sekä tietoa että käytännön ideoita. Kurssin tavoitteena on innostaa ja antaa valmiuksia perhekahvilan ohjaamiseen ja kävijöiden kanssa toimimiseen. 

Opitaan yhdessä

Perhekahvilaohjaajien verkkokurssilla pääset jakamaan ajatuksia muiden ohjaajien kanssa. Kurssi perustuu keskusteluihin, vertaisilta oppimiseen ja yhteistoiminnallisuuteen. Kouluttajina toimivat MLL:n Järvi-Suomen piirin perhekeskustoiminnan koordinaattorit. 

Kurssi toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä. Tietokoneelta tai sen käyttäjältä ei vaadita erityisiä valmiuksia. Kurssi etenee yhteisen aikataulun mukaisesti, mutta voit sovittaa keskusteluihin osallistumisen omaan päivärytmiisi sopivaksi. Saat hyväksytystä kurssisuorituksesta todistuksen. 

Seuraava perhekahvilaohjaajien verkkokurssi tulossa syksyllä 2022.