Ryhdistä yhdistystä -verkkokurssi

Ryhdistä yhdistystä -verkkokurssilla (2 op) saat perustiedot yhdistystoiminnasta ja ryhdistät omaa yhdistystoimintaasi ja yhdistystäsi! Kurssi on tarkoitettu sekä uusille vapaaehtoisille että kokeneemmille konkareille.

Kurssin perusideana on oppia ymmärtämään, miten yhdistys toimii. Tavoitteena on, että kurssin suoritettuasi hallitset yhdistystoiminnan perusasiat ja saat varmuutta yhdistystoimintaan. Kurssilla pääset jakamaan kokemuksia toisten vapaaehtoisten kanssa ja saat innostusta ja ideoita yhdistyksesi toiminnan kehittämiseen.

Aikatauluta itse

Kurssi toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä. Tietokoneelta tai sen käyttäjältä ei vaadita erityisiä valmiuksia. Kurssilla tehdään itsenäisiä tehtäviä ja keskustellaan Moodlessa, mutta sinun ei tarvitse olla tiettyyn aikaan koneen ääressä, vaan voit tehdä tehtävät kurssiohjelman puitteissa oman aikataulusi mukaan. Saat hyväksytystä kurssisuorituksesta todistuksen.

Kouluttajina toimivat MLL:n Järvi-Suomen, Varsinais-Suomen ja Pohjanmaan piirien koordinaattorit.

”Kurssi oli antoisa. Kokonaisuus oli eheä ja looginen. Aikataulutus toimi. Erityistä plussaa käytännönläheisyydestä eli oman paikallisyhdistyksen näkökulmasta.”

”Ryhdistä yhdistystä -kurssin nimi on mielestäni hyvin osuva. Sain kurssista paljon! Osittain tärkeiden asioiden kertausta, mutta yllättävän paljon tuli uuttakin, se täytyy myöntää. Paljon heräsi ideoita ja toimintamalleja, joita ehdotan yhdistyksessämme. Tiedän, että ne eivät jää vain ehdotuksiksi, vaan ne varmasti myös toteutetaan.”