Keski-Suomen Täyskäsipäivä 29.8.2020

Lämpimästi tervetuloa kaikille Keski-Suomen alueella toimiville MLL:n yhdistyksille tarkoitettuun koulutus- ja virkistyspäivään! Tänä vuonna Täyskäsipäivässä keskitytään erityisesti voimavarojen tankkaamiseen - vertaistuen, hyvien tarjoilujen ja MLL 100 -juhlavuoden siivittämänä.

Vieraaksemme saapuu järjestöpäällikkö Arja-Liisa Mauno keskusjärjestöstä. "Almalla" on rautainen kokemus MLL:n yhdistystoiminnasta, ja hänen sydämensä sykkii yhdistysten tukemiselle. Täyskäsipäivässä saat upean tilaisuuden tutustua häneen ja tarvittaessa myös henkilökohtaista sparrausta.

Tartu tarinaan -hankeen tuotoksia tulee esittelemään koordinaattori Karoliina Vallipuro. Karoliina levitti Tartu tarinaan -hankkeen kautta lukuiloa perheille MLL:n perhekahviloissa mm. lukukassien avulla.

Täyskäsipäivää koordinoi piirin perhetoiminnan päällikkö Tuula Pitkänen, jolla on vuosikymmenten kokemus lasten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Tule mukaan, niin tutustutaan toisiimme ja tsempataan toinen toistamme vapaaehtoistyössä ja muutenkin!

Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan kesäkuun aikana.

Ilmoittautumien päivään on jo käynnissä: