Pohjois-Karjalan Täyskäsipäivä 18.4.2020

Täyskäsipäivä pidetään Joensuussa, ravintola Kerubin Rajakapteenin pirtissä os. Siltakatu 1, 80100 Joensuu.

9.00Aamukahvit
9.30Tervetuloa ja tutustumista
10.00Piirin ja liiton terveiset. Hallituksen motivointi ja hyvinvoiva hallitus
10.30Vuorovaikutteinen yhteisö vai sisäpiirin tiedotuskanava - Miten saada somesta lisää tuulta toimintaan?

Sosiaalisen median näkyvyydellä on väliä. Some on noussut yritysten ja yhdistysten tärkeimmäksi viestintäkanavaksi viimeisten vuosien aikana, eikä viestinnän muutosta voi enää vältellä. Tule kuulemaan, kuinka myös te voisitte hyötyä somesta entistä paremmin! Koulutuksessa pohditaan innostaen ja kannustaen, kuinka sosiaalisen median avulla voi saada yhä enemmän ihmisiä mukaan MLL:n toimintaan sekä vahvistaa 100-vuotiaan liiton arvoja ja tavoitteita.

Koulutuksessa käydään läpi somen perusteita, ideoidaan sisältöjä ja nostetaan esiin MLL:n tavoitteita ja mietitään, kuinka ne ohjaavat toimintaa myös sosiaalisessa mediassa. Kouluttajana on somen sisällöntuottaja Silja "Sometar" Suomalainen.

12.00Lounas
12.45Hyvä arki lapselle. Keskustelua lasten arjesta ja vanhemmuudesta. Tuula Pitkänen, perhekeskustoiminnan koordinaattori
14.00Porinapajat. Keskustelua teemoittain pienryhmissä
15.00-16.00Virkistystä

Ilmoittaudu keskiviikkoon 8.4. mennessä!