Pohjois-Karjalan Täyskäsipäivä 5.9.2020

Joensuun Täyskäsipäivät pidetään lauantaina 5.9. klo 9-15.30 Scandic Joensuussa (Kirkkokatu 20, 80100 Joensuu).

Täyskäsipäivillä asiaa yhdistysten somemarkkinoinnista, hyvinvoivasta hallituksesta ja hallituksen motivoinnista. Verkostoitumista ja hyvää ruokaa unohtamatta! Mukana myös Nurmeksen MLL-aktiivi Ulla, NOSH-rekin kanssa!

Joensuun  Täyskäsipäivien aikataulu (ohjelmaan ja aikatauluihin voi tulla vielä muutoksia)

9.00-9.30Aamukahvit
9.30-10.00Tervetuloa ja tutustuminen
10.00-11.30

Hallituksen motivointi ja hyvinvoiva hallitus

- Esimerkkejä paikallisyhdistyksistä

11.30-12.30Lounas
12.30-14.00

Silja Suomalainen, Somestories

Vuorovaikutteinen yhteisö vai sisäpiirin tiedotuskanava - Miten saada somesta lisää tuulta toimintaan?

Sosiaalisen median näkyvyydellä on väliä. Some on noussut yritysten ja yhdistysten tärkeimmäksi viestintäkanavaksi viimeisten vuosien aikana, eikä viestinnän muutosta voi enää vältellä. Tule kuulemaan, kuinka myös te voisitte hyötyä somesta entistä paremmin! Koulutuksessa pohditaan innostaen ja kannustaen, kuinka sosiaalisen median avulla voi saada yhä enemmän ihmisiä mukaan MLL:n toimintaan sekä vahvistaa 100-vuotiaan liiton arvoja ja tavoitteita.

Koulutuksessa käydään läpi somen perusteita, ideoidaan sisältöjä ja nostetaan esiin MLL:n tavoitteita ja mietitään, kuinka ne ohjaavat toimintaa myös sosiaalisessa mediassa. Kouluttajana on somen sisällöntuottaja Silja "Sometar" Suomalainen.

14.00-15.00

Porinapajat

- Perhekahvilat

- MLL100 ja Kaikkien lasten juhlat

- Puheenjohtajat ja VJK

15.00-15.30Päivän yhteenveto ja kiitokset

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella!