Piirin syyskokous 26.11.2022

Lämpimästi tervetuloa piirin syyskokoukseen ja koulutukselliseen oheisohjelmaan lauantaina 26.11.2022! Tilaisuus alkaa klo 10 ja syyskokous klo 12.30. Syyskokous järjestetään Kunnonpaikassa, Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela ja osallistua voi myös verkkovälitteisesti! 

Syyskokouksessa käsitellään piirin sääntöjen 15 § mukaiset asiat sekä piirin ehdotukset liittovaltuuston piirikohtaisiksi jäseniksi ja piirin sääntömuutos.

Piirin sääntöjen 17 § mukaan piirin kokouksessa on varsinaisella jäsenellä yksi (1) ääni kutakin alkavaa sataa (100) edellisen kalenterivuoden lopussa paikallisyhdistykseen kuulunutta jäsentä kohti. Varsinainen jäsen saa valita piirin kokoukseen äänimääräänsä vastaavan määrän edustajia ja kullekin henkilökohtaisen varaedustajan. Muilla jäsenillä sekä paikallisyhdistysten, piirin ja liiton luottamus- ja toimihenkilöillä on kokouksessa puheoikeus. Piirihallitus on päättänyt kokouksessaan 10.10.2022, että syyskokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.   

Ohjelma

  • 9.30 alkaen kokousvaltakirjojen vastaanotto ja tarkastus
  • 10-11.30 MLL:n strategiaprosessi ja tulevaisuusmuistelu, ohjelmajohtaja Marie Rautava, MLL
  • 11.30–12.30 lounas
  • 12.30–n. 14 piirin syyskokous

Kokouksen päätteeksi iltapäiväkahvit.

Piiri tarjoaa lounaan ja iltapäiväkahvit kaikille Kunnonpaikassa kokoukseen osallistuville. Mikäli Kunnonpaikkaan tulee kokoukseen osallistuvien lisäksi muita perheenjäseniä, heidän ateriansa ovat omakustanteisia. Piiri järjestää Kunnonpaikassa koulutuksellisen ohjeisohjelman ja kokouksen ajaksi maksuttoman lastenhoidon.   

Kokouksen jälkeen on mahdollisuus mennä polskimaan Kunnonpaikan kylpylään alennushinnoin 10 € aikuinen, lapset 4–12 v. 7 €  ja alle 4 v. veloituksetta.

Molempiin osallistumistapoihin ilmoittautuminen on tärkeää, ilmoittaudu viimeistään perjantaihin 18.11. klo 14 mennessä. Etäosallistumisen linkki ja ohjeet lähetetään sähköpostitse osallistujille. 

Yhdistysten puheenjohtajat ovat saaneet sähköpostitse 11.11.  piirin syyskokouskutsun, valtakirjan ja esityksen piirin säännöiksi.   

Toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2023 voit ladata tästä.

Ilmoittautuminen

Osallistun *