Tapahtumia

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin syyskokous la 24.11.2018

Syyskokous järjestetään lauantaina 24.11.2018 Suonenjoella, Vanhamäen Hyvinvointikeskuksessa (Vanhamäentie 122, 77600 Suonenjoki).

Syyskokouksessa käsitellään piirin sääntömääräiset asiat. Yhdistyksien puheenjohtajat saavat kokouskutsun ja valtakirjan postitse.

Kokousohjelma:

Klo 11-13 ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastus

Klo 12-13 Lounas

Klo 13-14 Kokousesitelmä: Mannerheimin Lastensuojeluliiton johtava asiantuntija Liisa Partio: Vaalikevät tulossa, miten yhdessä vaikutamme?

Klo 14-15 Piirin syyskokous

n. klo 15 päätöskahvit

Leikki-ikäisille ja pienille koululaisille on kokousesitelmän ja kokouksen ajaksi (klo 13 – 15) tarjolla mukavaa puuhaa lasten hoitajien kanssa. Kerro ilmoittautuessasi, mikäli tarvitset lastenhoitoa, ja minkä ikäisiä lapset ovat.

Ilmoittautumiset 19.11. mennessä Järvi-Suomen piirin nettisivujen Ilmoittautumislomakkeen kautta  tai sähköpostitse annemari.sinikorpi@mll.fi.

Muistathan tapahtumiin ilmoittautuessasi täyttää huolellisesti kaikki kentät! Näin varmistat, että ilmoittautumisesi tallentuu oikein.

Lastenhoitokurssit löydät täältä.

Muiden kuin MLL:n järjestämät, yhdistystoimintaa tukevat koulutukset löytyvät täältä.

Syksyn 2018 seututapaamiset

MLL:n paikallisyhdistysten alueelliset seututapaamiset ovat käynnistymässä. Tule mukaan tapaamaan lähialueen muita MLL-vapaaehtoisia! Iltojen aiheet nousevat osallistujilta itseltään, ja ne voivat olla pieniä tai isoja, iloisia tai haastavia, kertomuksia kokemuksista ja tulevan pohdiskelua.

Ilmoittautumiset: http://jarvi-suomenpiiri.mll.fi/yhdistyksille/tapahtumia/ilmoittautumislomake/

Vielä ehtii myös ilmoittautua emännöimään seututapaamista! Kerro siis oman alueesi perhekeskustoiminnan koordinaattorille, milloin ja minne haluaisitte kutsua lähialueen yhdistykset seututapaamiseen. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Alle päivitetään listaa seututapaamisten ajankohdista ja paikoista.

• Tiistaina 6.11. klo 17.30.-19.30. Kiihtelysvaarassa (Itäinen alue), Kiitelysvaaran Palvelupisteen kahvihuone, Aprakkatie 2. PERUTAAN - SIIRRETÄÄN TOISEEN AJANKOHTAAN!

• Keskiviikko 7.11. klo 17.30.-19.30. Liperin Ylämyllyllä (Läntinen alue), MLL:n Liperin päiväkodilla, Jyrinlenkki 16 A. Ilmoittautumiset viimeistään Su 4.11.