Tapahtumia

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin kevätkous la 21.4.2018

 

Kevätkokous järjestetään lauantaina 21.4.2018 Mikkelissä, Kenkäverossa (Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli).

Kevätkokouksessa käsitellään piirin sääntöjen 15 § mukaiset asiat. Kokouksessa jaetaan myös ansiomerkkejä. Yhdistyksien puheenjohtajat saavat kokouskutsun ja valtakirjan postitse.

Kokousohjelma:

 

Klo 11-12 ilmoittautuminen, valtakirjojen tarkastus ja piirin tarjoama herkullinen keittolounas

klo 12-14 Kevätkokous

 

Kenkäverossa voit myös shoppailla ennen tai jälkeen kokouksen. Myymälässä on monipuolinen valikoima suomalaista designia, lasten Papu Pop Up, Ebba Masalin kasvitaulu aiheisia tuotteita, käsityötä sekä tuliaisiksi sopivia lähiruokatuotteita. Kenkäveron myymälä on mukana Taito Shop ketjussa.

 

Järjestämme tarvittaessa lastenhoitoa kevätkokouksen ajaksi. Kerro ilmoittautuessasi, mikäli tarvitset lastenhoitoa, ja minkä ikäisiä lapset ovat.

Ilmoittautumiset 16.4. mennessä Järvi-Suomen piirin nettisivujen Ilmoittautumislomakkeen kautta  tai sähköpostitse jarvi-suomen.piiri@mll.fi.

 

 

 

Muistathan tapahtumiin ilmoittautuessasi täyttää huolellisesti kaikki kentät! Näin varmistat, että ilmoittautumisesi tallentuu oikein.

Lastenhoitokurssit löydät täältä.

Muiden kuin MLL:n järjestämät, yhdistystoimintaa tukevat koulutukset löytyvät täältä.

 

Kuva: MLL/Matti Matikainen

Mitä kaffeen kanssa -tapaamiset

Perhekahvilaohjaajien ja -vastaavien sekä toiminnassa kiinnostuneiden hallituksen jäsenten ja tulevien perhekahvila ohjaajien yhteisiä vertais- ja koulutustapaamisia järjestetään eri puolilla järvi-Suomen piiriä.

Tilaisuuksissa myös jaossa UUTTA Perhekahvilan kylttiä ja opasta sekä UUDET PERHEKAHVILAKORTIT, joiden käyttöön perehdytään.

Ilmoittautumiset tilaisuuksiin: Ilmoittautumislomake