Täyskäsipäivät

Täyskäsipäivät ovat kevättalvella eri puolilla Järvi-Suomen piiriä järjestettäviä koulutuspäiviä, jotka keräävät yhteen yhdistysaktiiveja eri puolilta maakuntaa.

Täyskäsipäivässä hallitusten jäsenet, perhekahvilaohjaajat ja yhdistysten muut vapaaehtoiset saavat lisäkoulutusta tehtäviinsä − virkistäytymistä ja verkostoitumista unohtamatta. Koulutuspäivässä opitaan uutta yhdistystoiminnasta, jaetaan hyviä ja huonoja kokemuksia sekä kerätään intoa ja inspiraatiota tulevaan.

Neljällä paikkakunnalla

Täyskäsipäivä järjestetään Järvi-Suomen piirin alueella eri ajankohtina neljällä eri paikkakunnalla: Joensuussa, Jyväskylässä, Mikkelissä ja Kuopiossa.

Koulutuspäivässä pääset tutustumaan muihin MLL:läisiin ja kuulet vinkkejä, miten toimintaa pyöritetään muissa yhdistyksissä. Tervetuloa sivistymään ja piristymään sankoin joukoin − mitä enemmän porukkaa, sitä enemmän näkemyksiä ja kokemuksia!