Lasten ja perheiden asialla

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry toimii MLL:n piirijärjestönä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa. Piirin neljä vapaaehtoiskeskusta sijaitsevat Jyväskylässä, Mikkelissä, Kuopiossa ja Joensuussa.

Tavoitteenamme on edistää alueemme lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Monipuolinen ja joustava toimintamme perustuu perheiden arjesta nouseviin tarpeisiin. Piiri toimii myös lasten ja perheiden puolestapuhujana ja yhteiskunnallisena vaikuttajana.

Lähes 2 000 vapaaehtoista

Piirin alueella toimii 113 paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä lähes 13 000 jäsentä. Tuemme yhdistysten toimintaa mm. kouluttamalla ja ohjaamalla vapaaehtoisia. Piirissä ja yhdistyksissä toimii yhteensä lähes 2 000 vapaaehtoista, jotka tekivät vuonna 2019 lähes 50 000 tuntia vapaaehtoistyötä!

Lähde: MLL:n Järvi-Suomen piirin tilastoinnit, 2019