Yhdistyksille

MLL:n Järvi-Suomen piirin henkilökunta on yhdistyksiä varten. Tehtävänämme on tukea teitä toiminnassanne.

Kerrottehan yhdistyksenne kuulumisista, esimerkiksi hallituksen yhteystietojen muutoksista, puheenjohtajan vaihdoksista ja uusien toimintojen käynnistämisestä.

Tulemme mielellämme vierailemaan vaikkapa kevät- ja syyskokouksissa tai perhekahvilassa kertomaan ajankohtaisista lapsiperheiden hyvinvointiin ja yhdistyksen toimintaan liittyvistä aiheista.

Ajankohtaista Yhdistyksille!

Syksyn 2017 seututapaamiset käynnissä! Kurkkaa ajankohdat ja paikat täältä.

Jos et löydä listalta aluettasi, ota yhteyttä meihin ja sovitaan aikaa yhdessä.

Materiaaleja

Esite jonka voi ladata, tulostaa tai tilata  Lapsi hädässä - ensiapuopas lasten vanhemmille .

Perhakahvila-opas jonka opiskelijat ovat koonneet. Siinä on askartelu- ja leikkiohjeita. Liite löytyy alempaa.

Kokoamme tälle sivulle hyviä ideoita toimintaan toinen toisillemme jaettavaksi
- Laitetaan hyvät vinkit kiertoon!

Tarjotaan yhdessä lapsille Apua Moneen Ongelmaan: http://www.lastensivut.fi/amo. Sivuston tarkoituksena on toimia lasten apuna tilanteissa, joissa he kokevat oikeuksiaan loukatun tai kokevat tulevansa huonosti kohdelluiksi. Sivustosta vastaa Lapsiasiavaltuutetun toimisto, ja yhteistyökumppanina on mm. MLL.