Kuusi aikuista kahvipöydässä.

Yhdessä perheiden parhaaksi

Hei, sinä yhdistysläinen! Tiesitkö, että MLL:n Järvi-Suomen piirin yhtenä tärkeimmistä tehtävistä on tukea sinua ja yhdistystäsi? Haluamme kuulla yhdistyksenne kuulumisia ja auttaa teitä kehittämään toimintaanne. 

Piirimme alueella toimii neljä vapaaehtoiskeskusta, joissa kaikissa työskentelee perhekeskustoiminnan koordinaattori. Koordinaattoreiden tehtävänä on pitää yhteyttä oman alueensa yhdistyksiin ja tukea niiden toimintaa. Koordinaattorit tulevat mielellään vierailulle yhdistyksenne kokoukseen tai perhekahvilaan. Työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä!

Tietoa, tukea ja materiaaleja

Näille sivuille on koottu tärkeää tietoa yhdistystoimijoille. Löydät infoa mm. yhdistysläisille suunnatuista koulutuksista ja kohtaamisista sekä puheenjohtajien verkostoista. Tarjolla on myös materiaaleja yhdistystoiminnan tueksi.

Muista myös MLL:n Vapaaehtoisnetti, josta löytyy paljon hyödyllistä tietoa ja materiaalia. Materiaalipankki Gredistä löydät mm. MLL:n yhteiskäyttöön tarkoitettuja valokuvia, yhdistyksesi logot sekä erilaisia somekuvia ja taittopohjia (kirjautumissivulla paina "sisään tästä" - et tarvitse tunnuksia).

Järviset-yhdistystiedotteen voit tilata täällä