Yhdistyksille

MLL:n Järvi-Suomen piirin henkilökunta on yhdistyksiä varten. Tehtävänämme on tukea teitä toiminnassanne.

Kerrottehan yhdistyksenne kuulumisista, esimerkiksi hallituksen yhteystietojen muutoksista, puheenjohtajan vaihdoksista ja uusien toimintojen käynnistämisestä.

Tulemme mielellämme vierailemaan vaikkapa kevät- ja syyskokouksissa tai perhekahvilassa kertomaan ajankohtaisista lapsiperheiden hyvinvointiin ja yhdistyksen toimintaan liittyvistä aiheista.

Ajankohtaista Yhdistyksille!

Täyskäsi-päivät 2019 alkavat helmikuussa Jyväskylässä ja Kuopiossa ja jatkuvat maaliskuussa Joensuussa ja Mikkelissä. Klikkaa itsesi mukaan mukavaan päivään!

Maaliskuussa 2019 käynnistyvät Perhekahvila ohjaajien-verkkokurssi ja Ryhdistä yhdistystä -verkkokurssi! Tule mukaan, vinkkaa kaverille kanssa!

 

Yhteentuovat Täyskäsi-päivät järjestettiin helmikuussa 2018 Kuopiossa, Mikkelissä, Joensuussa ja Jyväskylässä.  Lue tarkemmin koonti täältä

 

 

Materiaaleja

 

Esite jonka voi ladata, tulostaa tai tilata  Lapsi hädässä - ensiapuopas lasten vanhemmille .

Perhakahvila-opas jonka opiskelijat ovat koonneet. Siinä on askartelu- ja leikkiohjeita. Liite löytyy alempaa.

Kokoamme tälle sivulle hyviä ideoita toimintaan toinen toisillemme jaettavaksi
- Laitetaan hyvät vinkit kiertoon!

Tarjotaan yhdessä lapsille Apua Moneen Ongelmaan: http://www.lastensivut.fi/amo. Sivuston tarkoituksena on toimia lasten apuna tilanteissa, joissa he kokevat oikeuksiaan loukatun tai kokevat tulevansa huonosti kohdelluiksi. Sivustosta vastaa Lapsiasiavaltuutetun toimisto, ja yhteistyökumppanina on mm. MLL.