Avoin työpaikka

2.8.2022

Haemme sovittelun ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen MLL:n Järvi-Suomen Piiri ry:n hallinnoima Pohjois-Karjalan sovittelutoimisto tuottaa sovittelulakiin (1015/2005) perustuvaa rikosten ja riitojen sovittelupalvelua Pohjois-Karjalan alueella. Lisätietoja sovittelusta www.thl.fi/sovittelu ja www.sovittelu.fi.

Sovittelutoimistossa työskentelee sovittelutoimiston johtaja sekä kaksi sovittelun ohjaajaa. Sovitteluja toteuttavat vapaaehtoiset sovittelijat, joita Pohjois-Karjalan alueella on 65. Tulisiko sinusta osa työyhteisöämme?

Ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. sovitteluun ohjattavien rikos- ja riita-asioiden sovitteluprosessista vastaaminen, sovittelijoiden koulutus, ohjaus ja valvonta sekä sovittelijana toimiminen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kehittävää työotetta. Työ edellyttää sosiaali- ja terveydenhuollon, kolmannen sektorin palveluiden ja oikeusjärjestelmän tuntemusta, kykyä työskennellä yhteistyössä sidosryhmien kanssa sekä perehtyneisyyttä restoratiivisen oikeuden teoriaan ja käytäntöihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset olemaan mukana inhimillisissä kohtaamisissa ja sovinnollisemman yhteiskunnan rakentamisessa. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja osallistua sovittelutoiminnan kehittämiseen niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Tehtävässä noudatetaan 6kk:n koeaikaa. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkka määräytyy vaativuusryhmän 5 mukaisesti. Valitun on toimitettava työnantajalle nähtäväksi rikosrekisteriote.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 26.8.2022 klo 16.00 mennessä osoitteisiin minna.kosonen@sovittelu.fi ja paivi.turkia@mll.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä: Sovittelun ohjaaja.

Lisätietoja: sovittelutoimiston johtaja Minna Kosonen, 050 439 1678.