Selviydytään kiusaamisesta

Selviydytään kiusaamisesta -toiminta tarjoaa tukea kiusaamista kokeneille nuorille sekä nuoria kohtaaville ammattilaisille. Toiminta koostuu Selviytyjät-vertaisryhmistä, nuorille tarjottavasta yksilöohjauksesta sekä ammattilaisten kouluttamisesta kiusaamisen jälkihoidon teemoista ja menetelmistä. 

MLL:n Järvi-Suomen piiri koordinoi Selviydytään kiusaamisesta -toimintaa. Yhteistyökumppaneina mukana ovat MLL:n keskusjärjestö sekä MLL:n Kaakkois-Suomen, Pohjanmaan ja Satakunnan piirit.  MLL:n keskusjärjestö vastaa valtakunnallisten Selviytyjät-verkkoryhmien järjestämisestä. 

Kumppanipiirien järjestämästä toiminnasta löydät lisätietoa

Selviydytään kiusaamisesta -menetelmäkoulutus tarjoaa työkaluja kiusaamista kokeneiden nuorten kohtaamiseen ja tukemiseen. Koulutuksessa käsitellään kiusaamista ilmiönä, kiusaamisen seurauksia ja suojaavia tekijöitä sekä menetelmiä ryhmä- ja yksilötyöhön nuorten kanssa. 

Koulutuksia järjestetään kaikille avoimina etäkoulutuksina 1-2 kertaa lukukaudessa. Koulutuksen voi myös tilata omalle työyhteisölle etä- tai livekoulutuksena. Kysy lisää koulutuksista jenny.saksola@mll.fi 

 

Tilaa Selviydytään kiusaamisesta -toiminnan  uutiskirje: