Yksilöity koulutus ammattilaisille

Eikö valikoimasta löytynyt tarpeisiinne sopivaa koulutusta? Yksilöimme toiveiden mukaan koulutuksia esimerkiksi mediakasvatustukseen, kiusaamisen ehkäisemiseen ja kiusaamisen eri teemoihin, päihteisiin, ryhmäyttämiseen, osallisuuteen, itsentuntoon ja itsetuntemukseen, tunne- ja vuorovaikutustaitoihin liittyen.

Koulutukseen voi tilata kuka tahansa koulutusta tarvitseva esimerkiksi sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaiset kunnissa, hyvinvointialueilla, järjestöissä ja yksityisellä sektorilla, MLL:n Järvi-Suomen piirin toiminta-alueella . Koulutusta järjestetään tilauksesta sekä liveryhminä että verkossa. Ryhmäkoko sovittavissa. Koulutuksia järjestetään tilauksien mukaan ympäri vuoden. Koulutus sisältää 1,5 tunnin koulutuksen ja mahdolliset lisätunnit.

Miksi yksilöity koulutus? Saatte teemakoulutuksen, joka vastaa juuri teidän työyhteisön tarpeisiin ja toiveisiin. Voitte vaikuttaa koulutuksen pituuteen, jaksottamiseen ja toteutusmuotoon (etä/livekoulutus) sekä koulutuksen toteutuksen ajankohtaan.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
Miia Jyrkinen
miia.jyrkinen@mll.fi