Liity jäseneksi ja hyödynnä mainiot edut!

4.6.2019

Tänään on mainio päivä liittyä MLL:n jäseneksi! Järvi-Suomen piirin alueella meitä MLL:läisiä on jo yli 13 200, koko Suomessa lähes 90 000.

MLL:n jäsenyys on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

MLL:n jäsenenä paitsi edistät tärkeitä asioita, pääset myös hyödyntämään rahanarvoisia jäsenetuja. Osa jäseneduista on valtakunnallisia, osa piiri- tai yhdistyskohtaisia.

Esimerkkejä valtakunnallisista jäseneduista

• Sea Life Helsinki tarjoaa 1.4.2019-31.3.2020 MLL:n jäsenille sisäänpääsyn hintaan 10 e/hlö (max 5 hlö/etu).
  • Sisäänpääsy HopLop-seikkailupuistoon arkisin 12 e/lapsi (max 5 lasta). Valvojina toimivat aikuiset pääsevät sisään veloituksetta. Etu ei ole voimassa koulujen loma-aikoina eikä arkijuhlapyhinä.
  • Viking Line tarjoaa MLL:n jäsenille matkoja erikoishintaan. Alennukset jopa 20 % päivän hinnoista. Jäsenetusivuilta löytyy myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, jolloin edut voivat olla jopa 50 % päivän hinnoista.

Poimintoja MLL:n Järvi-Suomen piirin jäseneduista

Lue lisää MLL:n jäsenyydestä ja jäseneduista täältä