Päivystäjäksi Vanhempainpuhelimeen?

30.7.2019

Kuva: Pixabay

Tarvitsemme lisää vapaaehtoisia, joilla on aikaa kuunnella vanhempia. Vanhempia tulee tukea, jotta lapset voivat hyvin.

MLL:n Vanhempainpuhelimessa ja nettikirjepalvelussa koulutetut vapaaehtoispäivystäjät tarjoavat vanhemmille aikaa ja mahdollisuuden purkaa ajatuksiaan ja huoliaan. Päivystäjät voivat myös tarvittaessa antaa neuvoja ja vinkkejä vanhemmuuden haasteisiin liittyen. Vapaaehtoisten päivystäjien tukena päivystysvuorojen aikana toimii aina MLL:n työntekijä. Päivystyspisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Oulussa ja Helsingissä.

Et tarvitse erikoistaitoja tai -koulutusta, vaan kohdallaan olevat arvot ja halu auttaa riittävät. Peruskurssi antaa sinulle valmiudet tukea vanhempia yleisissä yhteydenottoaiheissa. Päivystäjiltä toivotaan vähintään 25 vuoden ikää, kokemusta vanhemmuudesta tai vanhemmuuden tukemisesta sekä sitoutumista ja vuorovaikutustaitoja.

MLL:n Vanhempainpuhelin tarjoaa viihtyisät päivystystilat, välipalat ja mukavat päivystäjäkaverit, laadukkaita täydennyskoulutuksia sekä mahdollisuuden tukea ja auttaa erilaisia vanhempia erilaisissa elämäntilanteissa. Vapaaehtoiset päivystäjät kokevat työn äärimmäisen mielekkääksi.

Vanhempainpuhelimen päivystäjäkurssi alkaa Jyväskylässä 28.8. Lue lisää täältä