Yhdistysten nuorisotoiminta

Kaipaatko puuhaa kotipaikkakunnallesi? Minkälaisesta tekemisestä sinä ja kaverisi unelmoitte? Yllättävän moni haave voi toteutua, kun sen uskaltaa sanoa ääneen ja kun löytää oikeat ihmiset ympärilleen!

MLL:n paikallisyhdistykset tekevät mielellään yhteistyötä alueensa nuorten kanssa. Joissakin yhdistyksissä on jo olemassa nuorille suunnattua toimintaa, esim. koulujen kanssa toteutettavaa tukioppilastoimintaa, retkiä, leirejä, leffa- ja pitsailtoja ja muita tapahtumia.

On myös yhdistyksiä, joissa nuorisotoiminta on vielä lapsenkengissä. Ole siis rohkea ja kerro, mistä sinä ja paikkakuntasi nuoret innostutte!

Projektirahaa nuorisoryhmille

MLL haluaa tukea myös rahallisesti nuoria, jotka eivät tyydy valmiiseen maailmaan vaan tekevät itse. Oman projektin toteuttamiseen voi saada Itse tehty -rahaa, jonka avulla pääsee toteuttamaan unelmaansa. MLL myöntää projektirahaa tukioppilasryhmille ja MLL:n paikallisyhdistyksissä toimiville nuorisoryhmille.

13–19-vuotiaat nuoret voivat ammentaa projekti-ideoita tukioppilastoiminnasta sekä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa yhdessä toteutettavasta toiminnasta. Teidän juttunne voi olla vaikkapa seiskojen ryhmäyttämispäivä, välituntitoiminnan järjestäminen tai paikallisyhdistyksen kanssa toteutettava nuorten kirpputori.

Jokainen nuori osaa, kun vain uskaltaa! Rohkaisijoina toimivat oman lähipiirin aikuiset, kuten tukioppilasohjaajat ja paikallisyhdistysten toimijat, sekä Itse tehty -raha, jota projektille voi hakea 200 euroa.

Lue lisää projektirahasta ja sen myöntämiskriteereistä täältä