Inkeri

INKERI RÄSÄNEN

"Olen Inkeri, 63-vuotias eläkeläinen, kahden aikuisen pojan äiti ja kahden kouluikäisen mummo."

Miten sinusta tuli MLL:n hoitaja?

"Olin päättänyt jo nuorena ryhtyä MLL:n hoitajaksi, kun tilaisuus tulee. Kun jäin eläkkeelle 52-vuotiaana, kävin MLL:n lastenhoitokurssin ja siitä se sitten alkoi."

Millaista on olla MLL:n hoitaja?

"Mukavaa ja antoisaa. Hoidettavat lapset voivat olla vauvoista kouluikäisiin. Tylsää hetkeä ei ole! Monesti kun ajelen keikan jälkeen fillarilla kotia kohti, viipyilee hymy huulillani, kun ajattelen lasten tempauksia ja juttuja."

Mikä on parasta MLL:n hoitajana toimimisessa?

"On antoisaa kohdata erilaisia lapsia ja perheitä. Lapset ovat aivan ihania, ja heidän kanssaan on mukava touhuta ja viettää aikaa."

Mitä teet hoitolastesi kanssa?

"Leikimme ja ulkoilemme paljon. Noudatan lasten kanssa vanhempien antamia ohjeita ja rytmiä."

Mikä lastenhoitotyössä on mielestäsi tärkeintä?

"Tärkeintä on, että lapsilla on turvallinen ja luottavainen olo kanssani ja leikit soljuvat mukavasti eteenpäin."

Terveiseni MLL:n hoitajaksi haluaville:

"Kannattaa ryhtyä MLL:n hoitajaksi, jos on kiinnostunut lapsista ja viihtyy heidän kanssaan! Aika kuluu lasten kanssa nopeasti, ja aina vain ihmettelen pienten ihmisten viisautta ja taitoja.

Piirin lastenhoitotoiminnan koordinaattori on apunasi ja tukenasi, jos vastaan tulee haastavia tilanteita. Hienoa on myös se, että meitä hoitajia jatkokoulutetaan, minkä ansiosta voimme kehittyä työssämme."

Terveiseni perheille:

"Ottakaa rohkeasti yhteyttä MLL:ään! Me MLL:n hoitajat jaamme mielellämme lastenhoitovastuuta kanssanne ja helpotamme arkeanne. Olemme luotettavia ja vastuullisia ihmisiä ja otamme lasten tarpeet ja leikkitoiveet huomioon.

Vanhemmat voivat ottaa vapaata hyvällä omallatunnolla ja kutsua MLL:n hoitajan paikalle. Koko perhe voi paremmin ja lapsetkin kiittävät!"