Perhetreffit Facebookissa

Hei vanhempi <3 Kutsumme sinut uuteen Facebook-ryhmäämme kertomaan, mitä sinulle kuuluu, ja kuulemaan, mitä muille vanhemmille ja perheille kuuluu! Ryhmän tarkoituksena on jakaa vanhemmuutta, antaa vertaistukea, puhua asiasta ja asian vierestä, ystävystyä ja tsempata toinen toistamme näinä normaalista poikkeavina aikoina.

Suljettuun ryhmään ovat tervetulleita kaikenikäisten lasten vanhemmat, olitpa sitten vauvan tai teinin äiti tai isä. Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti MLL:n Järvi-Suomen piirin alueella eli Keski-Suomessa, Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa tai Pohjois-Karjalassa asuville vanhemmille. Mukana keskustelussa ovat MLL:n Järvi-Suomen piirin työntekijät, sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaiset.

Pidämme ryhmässä teemaviikkoja, joiden aikana käsittelemme ryhmäläisten toivomia aiheita eri näkökulmista. Tähän mennessä Perhetreffeillä on keskusteltu mm. äitiydestä, tunteiden tunnistamisesta, koulukiusaamisesta ja lasten mediankäytöstä.

Liity joukkoomme NYT! Löydät ryhmän täältä  :-)

Vanhempi kysyy

Perhetreffien uudessa Vanhempi kysyy -osiossa perhetreffiläiset voivat esittää meille anonyymisti lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyviä kysymyksiä. Kysymykset voivat olla hyvinkin arkisia, tai toisaalta voit kertoa meille isommasta huolesta. Vastaamme sinulle parin päivän sisällä ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin tai konkreettisen avun piiriin.

Lue aiheesta lisää täältä