Terhokerhot

Terhokerhot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia kohtaamispaikkoja, joihin ovat tervetulleita niin lapset kuin eläkeläiset ja muut aikuiset viettämään kiireetöntä aikaa ja leikkimään yhdessä. Kerhoon voi tulla yksin tai yhdessä perheenjäsenen tai vaikka kummilapsen tai ystävän kanssa.

Terhokerhoja järjestetään osassa Järvi-Suomen piirin yhdistyksiä. Terhokerhon tilana voi olla esimerkiksi koulu, kirjasto tai MLL:n perhekahvila.

Terhokerhoissa leikitään, pelataan, askarrellaan, retkeillään, luetaan, lauletaan tai ihan vain ollaan yhdessä. Tekemistä voi ideoida vapaasti! Leikki tekee hyvää kaikenikäisille, ja leikkiä voi lukuisilla tavoilla. Kun eri-ikäiset ihmiset kokoontuvat yhteen, pienet voivat oppia isoilta ja isot pieniltä ja voidaan keksiä uusia tapoja leikkiä ja pitää hauskaa!

Katso video Terhokerhoista: