Perhekahvilaohjaajien Zoom-perehdytys

MLL:n Järvi-Suomen piiri järjestää uusille perhekahvilaohjaajille suunnattuja Zoom-perehdytyksiä, joissa jaetaan hyödyllistä tietoa ja käytännön ideoita perhekahvilatoimintaan. Voit osallistua koulutukseen mistä päin piiriä tahansa. Tarvitset osallistuaksesi toimivan sähköpostiosoitteen ja verkkoyhteyden.

Perehdytyksessä on mukana kaksi piirin koordinaattoria. Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 2. Maksimiosallistujamäärä on 10 henkilöä.

Koulutus on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan perhekahvilaohjaajana. Tule siis mukaan, jos haluat lähteä mukaan perhekahvilatoimintaan, tai mainosta koulutusta yhdistyksessänne uusien ohjaajien mukaan saamiseksi!

Seuraavat zoomit järjestetään syksyllä 2021:

31.8.2021 klo 18 Valtakunnallinen perehdytys

18.11.2021 klo 17.30-19.00