Inkeri Pasaselle Arvo Ylppö -mitali

3.12.2015

Kuvassa vasemmalta: palvelupäällikkö Anne Seppälä ja palvelujohtaja Päivi Kalilainen, Jyväskylän kaupunki, sekä varapäätoimittaja Inkeri Pasanen, sanomalehti Keskisuomalainen.

Pitkäaikainen Mannerheimin Lastensuojeluliiton vapaaehtoinen, varapäätoimittaja Inkeri Pasanen sai Arvo Ylppö –mitalin Vapaaehtoisuuden päivänä 3.12.2015. Mitalin on myöntänyt Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirihallitus kiitokseksi ansiokkaasta vapaaehtoistyöstä liiton monissa luottamustehtävissä.

Pasanen on toiminut Mannerheimin Lastensuojeluliitossa entisen Keski-Suomen piirin piirihallituksen jäsenenä (2000-2004) ja puheenjohtajana (2005-2010), Järvi-Suomen piirihallituksen jäsenenä (2011-2014),  liittohallituksen jäsenenä (2010-2012), sekä liiton Lapsemme-lehden toimitusneuvoston jäsenenä (2006-2008). Inkeri Pasasen ura MLL:n vapaaehtoisena alkoi Tikkakoskelta vuonna 1993, jossa hän toimi myös yhdistyksen puheenjohtajana (1997-2002).

Samassa tilaisuudessa, MLL:n Järvi-Suomen piiri luovutti Jyväskylän kaupungille kansainvälisenä Perheiden päivänä 15.5.2015 myönnetyn kunniakirjan. Palkinto myönnettiin kunnalle, joka toiminnallaan ja päätöksenteollaan toteuttaa arjen kumppanuutta MLL:n kanssa ja edistää perheen hyvää arkea.

Jyväskylä on investoinut hyvinvointia edistävään ja ongelmia ehkäisevään työhön, sekä arvostaa ja edistää perheiden tekemää ja perheitä tukevaa vapaaehtoistoimintaa. Kaupunki pyrkii monin tavoin kuulemaan lapsia, nuoria ja vanhempia palveluiden ja osallisuuden kehittämisessä.

Palkinnon vastaanottivat palvelujohtaja Päivi Kalilainen ja palvelupäällikkö Anne Seppälä.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri haluaa jatkossakin toteuttaa vahvaa kumppanuutta Jyväskylän kaupungin kanssa. Perhekeskusverkoston yhteinen kehittäminen on esimerkki toimivasta ja asukkaita kuulevasta tavasta tehdä asioita yhdessä. Talouden haasteista huolimatta toivomme, että Jyväskylän kaupunki päättäisi investoida varhaiskasvatukseen. Laadukas, lapsen yksilöllistä kasvua ja oppimista tukeva varhaiskasvatus vahvistaa hyvinvointia ja ehkäisee syrjäytymistä.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Mirja Lavonen-Niinistö