Tue työtämme

Lähikuva hymyileväisen lapsen kasvoista, jolla kypäräpäässä.

Ole pienten puolella ja tue työtämme lahjoittamalla tai liittymällä jäseneksi

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen! Tukemalla työtämme autatte meitä edistämään lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.

Kertalahjoitukset

  • Lahjoita haluamasi summa MobilePaylla numeroon 69693
  • Lahjoita tilisiirrolla MLL:n Järvi-Suomen piirin lahjoitustilille FI27 5770 0520 5419 02

Liity jäseneksi

MLL:n jäsenenä olet paikallisyhdistyksen jäsen ja tuet samalla MLL:n työtä koko Järvi-Suomen alueella sekä valtakunnallisesti. MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

MLL:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Jäsenmaksu on yhdistyskohtainen, keskimäärin 25 euroa vuodessa. Voit liittyä lähimpään paikallisyhdistykseesi tai mihin tahansa MLL:n yhdistykseen Suomessa. Saat myös Lapsemme- lehden kaksi kertaa vuodessa ja voit nauttia monista valtakunnallisista ja paikallisista jäseneduista.

Merkkipäiväkeräyksellä voit kerätä hyvää, kun esimerkiksi täytät pyöreitä, sinulla on vuosipäivä, eläkkeellelähtö, häät tai jotkin muut juhlat tiedossa. Onnittelukorttien ja lahjamuistamisten sijaan voit pyytää juhlavieraitasi ilahduttamaan lapsia ja nuoria ja lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen.

Testamenttilahjoitus auttaa meitä rakentamaan maata, joka tulevaisuudessakin pitää yhdessä huolta pienimmistään. Voitte tehdä yleistestamentin tai jälkisäädöksen MLL:n Järvi-Suomen piirille.

Taksvärkkillä eli päivätyökeräyksellä koulu voi kerätään varoja MLL:n Järvi-Suomen piirin työn tueksi.

Kannatusjäseneksi voi tulla yhteisö tai yritys. Yhteisölle kannatusjäsenmaksu on vähintään 100€/vuosi ja yrityksille 200€/vuosi

Lisätietoja lahjoittamisesta, taksvärkistä ja kannatusjäsenyydestä antaa talouspäällikkö Anniina Laaksonen, anniina.laaksonen@mll.fi.