Kolme äitiä lasten kanssa syömässä.

Perhekahvilat

MLL:n Järvi-Suomen piirin alueella toimii yli sata perhekahvilaa! Perhekahvilassa voit tutustua oman alueesi vanhempiin ja huokaista hetken arjen keskellä ja samalla lapsesi saavat leikkiseuraa.

Perhekahvilassa jutellaan, kahvitellaan, leikitään ja välillä kuullaan myös asiantuntijapuheenvuoroja. Perhekahvilan toimintaa suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat pääosin vapaaehtoisvoimin.

Perhekahvilat kokoontuvat erilaisissa kerhotiloissa, neuvoloissa, päiväkodeissa ja leikkipuistoissa. Kahvilat ovat avoinna yleensä aamupäivisin, 1−2 kertaa viikossa, pari tuntia kerrallaan. Joillakin alueilla on myös iltaperhekahviloita.

Voit kysellä omasta paikallisyhdistyksestäsi, toimiiko kotikulmillasi perhekahvila. Löydät lähimmän MLL-yhdistyksesi täältä! Huomioithan, että koronatilanne vaikuttaa perhekahviloiden aukioloihin.

Katso video perhekahviloista:

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.