Hae hoitajaksi

Seuraava lastenhoitokurssi alkaa 10. tammikuuta 2023. Kurssi on tarkoitettu vähintään 16-vuotta täyttäneille lastenhoidosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille.

Lastenhoitotoiminta on perheiden tarpeista lähtevää joustavaa ja luotettavaa arjen apua perheille. MLL rekrytoi, kouluttaa, tukee ja ohjaa hoitajia, sekä välittää perheille hoitajia selainpohjaisen välitysjärjestelmän kautta.​

Perhe toimii työnantajana ja perhe maksaa hoitajalle palkan joko käteisellä tai tilille hoitajan läsnä ollessa. Palkka on 9 €/tunti (pyhäpäivinä 18 €/tunti) ja palkka maksetaan puolen tunnin tarkkuudella.

Hoitajat ovat vähintään 16-vuotta täyttäneitä ja yläikäraja hoitajille on 75-vuotta. Haastattelemme kaikki hoitajat, jotta voimme todeta heidät soveltuviksi lastenhoitotyöhön.

Lisätietoja lastenhoitotoiminnan koordinaattori Merja Pitkäseltä, merja.pitkanen@mll.fi.

Olen kiinnostunut toimimaan lastehoitajana

Haluan että minuun ollaan yhteydessä *
Olen *