Vanhempi kysyy

Perhetreffien uudessa Vanhempi kysyy -osiossa perhetreffiläiset voivat esittää meille anonyymisti lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyviä kysymyksiä. Kysymykset voivat olla hyvinkin arkisia, tai toisaalta voit kertoa meille isommasta huolesta. Vastaamme sinulle parin päivän sisällä ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin tai konkreettisen avun piiriin.

Meille saa esittää kysymyksiä matalalla kynnyksellä. Homma toimii näin:

  1. Ota meihin yhteyttä joko yksityisviestillä Facebookin kautta tai alla olevalla lomakkeella. Nettisivujen kautta lähestyessäsi voit pysytellä anonyyminä.
  2. Vastaamme sinulle parin päivän sisällä (pois lukien viikonloput ja juhlapyhät) ja keskustelemme kanssasi aiheesta. Jos otat yhteyttä Facebookissa, vastaamme sinulle yksityisviestillä. Jos taas lähestyt nettisivujen kautta, vastaamme sähköpostitse. Tarvittaessa ja halutessasi ohjaamme sinut eteenpäin tai konkreettisen avun piiriin.
  3. Jos saamme sinulta luvan, postaamme kysymyksesi ANONYYMINÄ Perhetreffien Facebook-seinälle. Suosittelemme asian jakamista ryhmäläisille, sillä usein parhaat vastaukset löytyvät vertaisilta. Toisaalta muut ryhmäläiset saattavat pohtia samoja asioita kuin sinä ja hyötyä siten aiheen käsittelystä.

Kun saamme viestisi, etsimme työntekijöidemme keskuudesta henkilön, joka osaa vastata kysymykseesi parhaiten. Työporukastamme löytyy erityisosaamista mm. vanhemmuuden tukemisesta, lasten kehitysvaiheista, nuorista, koulukiusaamisesta, lasten ja perheen liikunnasta ja hyvinvoinnista sekä mediankäytöstä ja digipelaamisesta.

Autetaan toisiamme ja etsitään yhdessä vastauksia! <3

T. Perhetreffien ylläpitäjät

Saako kysymyksen postata ANONYYMINÄ Facebookiin *