Koulutuskalenteri

Yhdistyksien vapaaehtoisten koulutukset

Yhdistysten vapaaehtoisille suunnatut koulutukset ja tapaamiset löydät täältä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.

MLL:n tukihenkilötoiminnan koulutus

Koulutus järjestetään tällä kertaa paikan päällä. Katso paikkakuntaiset koulutusajankohdat alempaa.

Koulutus koostuu kolmesta tapaamiskerrasta. Koulutuspaikkoina toimii kunkin paikkakunnan toimisto (pl. Joensuu - lisätietoja myöhemmin).

Voit osallistua koulutukseen ja päättää vasta sen jälkeen olisiko MLL:n tukihenkilötoiminta sinulle sopiva vapaaehtoistoiminnan muoto!

Koulutuksessa saat valmiudet toimia MLL:n aikuiskaverina, heppakaverina, sosiaalihuoltolain mukaisena tukihenkilönä tai perhekummina.

Olethan yhteydessä mikäli olisit kiinnostunut toiminnasta, mutta et pääse osallistumaan koulutukseen esimerkiksi välimatkojen vuoksi, sillä perehdytämme vapaaehtoisia myös yksilöllisesti mukaan toimintaa!

Lähetämme lisätietoa koulutukseen ilmoittautuneille lähempänä koulutusta. Jos sinulla herää kysyttävää, niin olethan meihin yhteydessä!

Mikkeli 13.9., 15.9. ja 20.9. klo 17-19.30

Ilmoittaudu viimeistään 12.9. Etelä-Savon koulutukseen tästä.

Kuopio 11.10., 12.10. ja 19.10. klo 17-19.30

Ilmoittaudu Pohjois-Savon koulutukseen tästä.

Jyväskylä 27.09., 29.09. ja 03.10. klo 17-19.30

Ilmoittaudu Keski-Suomen koulutukseen tästä.

Joensuu 20.9., 22.9. ja 27.9. klo 17-19.30

Ilmoittautuminen aukeaa pian.

Lisätietoa: tukihenkilötoiminnan koordinaattori

Iris Damstén, iris.damsten@mll.fi, 050 405 8620

MLL:n ystäväksi maahanmuuttajaäidille-toiminnan koulutus

MLL:n ystäväksi maahanmuuttajaäidille-toiminnan koulutus järjestetään 10.10. ja 12.10. klo 17-19.30. Koulutus koostuu kahdesta tapaamiskerrasta.  Koulutuspaikkana on MLL:n Järvi-Suomen piirin toimisto Mikkelissä (Maaherrankatu 14).

Olethan minuun yhteydessä mikäli olisit kiinnostunut toiminnasta, mutta et pääse osallistumaan koulutukseen esimerkiksi välimatkojen vuoksi, sillä perehdytämme vapaaehtoisia myös yksilöllisesti mukaan toimintaa! Ystäväksi maahanmuuttajaäidille-toimintaa järjestetään koko Etelä-Savon alueella.

Voit osallistua koulutukseen ja päättää vasta sen jälkeen olisiko MLL:n ystäväksi maahanmuuttajaäidille-toiminta sinulle sopiva vapaaehtoistoiminnan muoto! Koulutuksen jälkeen haastattelemme jokaisen, joka olisi kiinnostunut lähtemään mukaan toimintaan.

Lähetämme lisätietoa koulutukseen ilmoittautuneille lähempänä koulutuksen alkua. Jos sinulla herää kysyttävää, niin olethan meihin yhteydessä!

Ilmoittautumaan pääset tästä. Ilmoittautuminen viimeistään 9.10.

Lisätietoa: tukihenkilötoiminnan koordinaattori

Iris Damstén, iris.damsten@mll.fi, 050 405 8620