Alkavat koulutukset

Koulutus

Aika

Paikka

Verkkokoulutukset

Tukihenkilötoiminnan peruskoulutus kaveri- ja perhekummitoimintaan (Keski-Suomi, Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala)26.11, 1.12. ja 7.12. klo 17.30-20 Koulutus toteutetaan verkossa Zoomin kautta. Ilmoittautuminen koulutukseen täältä.
Etelä-Savo

Mikkeli, Savonlinna ja Pieksämäki: Tukihenkilötoiminnan peruskoulutus (kaveri- ja perhekummitoiminta)Verkkokoulutus alkaa 26.11. Katso "Verkkokoulutukset"
Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -koulutusSovittavissaSovittavissa
Keski-Suomi

Jyväskylä: Tukihenkilötoiminnan peruskoulutus (kaveri-, tukihenkilö- ja perhekummitoiminta)Verkkokoulutus alkaa 26.11. Katso "Verkkokoulutukset"
Muut Keski-Suomen kunnatVerkkokoulutus alkaa 26.11. Katso "Verkkokoulutukset"
Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -koulutusSovittavissa

Sovittavissa


Pohjois-Karjala

Joensuu: Tukihenkilötoiminnan peruskoulutus (kaveri- ja perhekummitoiminta)Verkkokoulutus alkaa 26.11. Katso "Verkkokoulutukset"
Joensuu: Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -koulutus

SovittavissaSovittavissa
Pohjois-Savo

Kuopio: Tukihenkilötoiminnan peruskoulutus (kaveri- ja perhekummitoiminta)Verkkokoulutus alkaa 26.11. Katso "Verkkokoulutukset"
Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -koulutusSovittavissa

Sovittavissa


HUOM! Kaikkiin tukihenkilötoiminnan koulutuksiin ennakkoilmoittautuminen alla olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttä oman alueesi koordinaattoriin. Yhteystiedot löydät täältä.

Järjestämme piirin vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille myös erillisiä perehdytyksiä. Otathan siis yhteyttä, vaikka sopivaa koulutusta ei olisikaan juuri nyt tarjolla omalla paikkakunnallasi!