Kysy meiltä lapsista tai vanhemmuudesta!

19.5.2020

MLL Järvi-Suomen perhetreffit -Facebook-ryhmä on perustettu kaikkien vanhempien yhteiseksi keskusteluareenaksi. Perhetreffeillä ryhmäläiset voivat jakaa perhe-elämään liittyviä asioita, minkä lisäksi MLL:n ammattilaiset ovat mukana keskusteluissa. Löydät ryhmämme täältä

Lanseeraamme nyt uuden Vanhempi kysyy -toiminnon, jonka kautta perhetreffiläiset voivat esittää meille anonyymisti lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyviä kysymyksiä. Kysymykset voivat olla hyvinkin arkisia, tai toisaalta voit kertoa meille isommasta huolesta. Vastaamme sinulle parin päivän sisällä ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin tai konkreettisen avun piiriin.

Voit ottaa meihin yhteyttä joko yksityisviestillä Facebookin kautta tai nettisivujemme lomakkeella. Nettisivujen kautta lähestyessäsi voit pysytellä anonyyminä.

Jos saamme sinulta luvan, postaamme kysymyksesi ANONYYMINÄ Perhetreffien Facebook-seinälle. Suosittelemme asian jakamista ryhmäläisille, sillä usein parhaat vastaukset löytyvät vertaisilta ja toisaalta muut saattavat hyötyä kysymyksestäsi.

Liity ryhmäämme ja tule juttelemaan muiden vanhempien kanssa! Autetaan toisiamme ja etsitään yhdessä vastauksia :)