Tahdotko olla valopilkkuna arjessa?

18.8.2020

Kymmenet lapset, nuoret, perheet ja maahanmuuttajaäidit odottavat elämäänsä ihmistä, jonka kanssa voisi jakaa arkea, jutella ja tehdä kaikenlaista mukavaa. Haluaisitko sinä antaa yhteisiä hetkiä niitä kaipaavalle?

Keski-Suomeen, Etelä-Savoon, Pohjois-Savoon ja Pohjois-Karjalaan etsitään uusia vapaaehtoisia piirin tukihenkilötoimintaan. MLL:n tukihenkilöt ovat tavallisia aikuisia, jotka tapaavat lasta/nuorta/perhettä/maahanmuuttajaäitiä pari kertaa kuukaudessa arkisen tekemisen merkeissä. Erityisosaamista ei vaadita – aito läsnäolo ja turvallinen seura riittävät.

MLL:n tukihenkilöksi pääsee haastattelun ja koulutuksen kautta. Koulutukset alkavat syys-lokakuussa eri puolilla piiriä. Syyskauden toimintamme käynnistyy normaalisti, mutta tarpeen vaatiessa reagoimme yleiseen terveystilanteeseen. Koulutuksia ja tukisuhteiden tapaamisia voidaan toteuttaa etäyhteyksin. Voit myös käydä koulutuksen syksyllä ja aloittaa toiminnan myöhemmin. Tuen tarve on suuri erikoisen ja yksinäisen kevään jälkeen, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Lue tukihenkilötoiminnasta tarkemmin täältä

Katso alkavat koulutukset täältä


Yhteydenottoasi odottavat:

Keski-Suomi: Marjo Haikara, 050 381 4645, marjo.haikara@mll.fi
Etelä-Savo: Iris Damstén, 050 405 8620, iris.damsten@mll.fi
Pohjois-Savo: Timo Soininen, 050 327 1004, timo.soininen@mll.fi
Pohjois-Karjala: Sirja Tanskanen, 050 346 7810, sirja.tanskanen@mll.fi